Elkészítési javaslatok:
Villamos sütőben 220 °C 7 - 10 perc
Hőkeveréses sütőben 190 °C 7 - 10 perc
Gázsütőben 4 - 5 fokozat 7 - 10 perc
Mikrohullámú sütőben "pizza crisp" 5 - 6 perc
Ne olvassza ki a pizzát sütés előtt!
1. Melegítse elő a sütőt az adattáblázatnak megfelelően.
2. Vegye ki a pizzát a csomagolásból és távolítsa el a műanyag bevonatot!
3. Helyezze a pizzát a táblázatban feltüntetett hőmérsékletre hevített sütő középső részére, és a süsse a pizzát a táblázatban jelölt időtartamig. Mikrohullámú sütő esetén használja a CRISP PIZZA (Ropogós pizza) funkciót az aranybarna tészta elérése érdekében. A pizza akkor kész, ha a sajt megolvadt és a pizza széle aranyszínűre pirul.
Ne fagyassza le újra a pizzát!
Tárolási javaslat:
- 18 °C *** minőségét megőrzi: lásd a doboz
oldalán feltüntetett dátumot
- 12 °C ** 2 hét
- 6 °C * 4 nap
0 °C 1 nap
A tárolhatósági időtartam a gyártási időtől számított 12 hónap, ha a termék normál viszonyokon, -18°C vagy alacsonyabb hőmérsékleten kerül tárolásra.
Allergének: Lásd a hozzávalókban *-gal jelölve.
Fagyasztott termék.
SeaMaster Products Kft.
4033 Debrecen, Sámsoni út 5-ös km 02414/55 Hrsz.
Copyright: www.gustoitaliano.hu